Cazane peleti Smartfire HKS LAZAR 15-22-41KW Botosani mall 5684

instalatii gpl
Orasul Tau  |  Harta  |  Firme  |  Cazare  |  Mai multe sgt
MALL
Botosani (Romania) / (alege oras)

CAZANE PELETI SMARTFIRE HKS LAZAR 15-22-41KW


Pret: 11.00 EUR (fara TVA) 11.00 EUR (fara TVA)
Data Adaugarii: 2016-07-24 14:35:54
Numar Imagini: 5
Viziteaza Galerie
Detalii Produs
CAZANE PELETI SMARTFIRE HKS LAZAR 15-22-41KW
Cazanele pe peleți SmartFire Lazar au un design foarte placut, modern, de ultima generatie,datorita performantelor foarte ridicate si emisiilor reduse , fac parte din clasa 5 (cea mai mare), conform noilor norme EN 303-5 din 2012, sunt certificate TUV Rheinland si BAFA Germania.Cazanele pe peleti SmartFire au o gama de puteri utile de: 15, 22, 41kw si functioneaza la un randament foarte ridicat de peste 92,8% cu modularea puterii in automat 20-100%. Cazanele pe peleti SmartFire Lazar au două elemente principale: corpul cazanului si sistemul de alimentare cu combustibil.

Cazanul este compus dintr un colector, un schimbător de căldură din oțel inoxidabil, camera de ardere și camera de colectare a cenușii. În interiorul schimbătorului de căldură sunt tevi verticale și deflectorul. Schimbatorul de caldura este echipat cu sistem de curățare manuală prin actionarea unei manete (sau optional sistem de curatare automata). Arzatorul este unul foarte performant,de ultima generatie, echipat cu un sistem automat de curățare cu gratar mobil actionat de un actuator BELIMO, este executat din tabla de otel inox,cu grosimea de 8mm. Combustibil este livrat prin gravitație din partea de sus cu un snec de alimentare oblic. Direct sub camera de ardere se afla camera unde se colecteaza cenusa.Rezervorul de peleti,in functie de optiunea fiecaruia, poate avea capacitatea de 150l, 240l sau 470 litri.

A doua componentă majoră a cazanului pe peleti SmartFire este sistemul de alimentare cu peleti. Acesta este o parte integrată a carcasei exterioare a cazanului. Se compune din: rezervorul de combustibil , alimentatorul cu snec si reductor. Combustibilul cade din buncăr la alimentatorul tip melc. Acesta, la rândul său, transportă combustibilul la arzător în camera de ardere.Cazanele pe peleti Lazar SmartFire au protectie impotriva flacarii inverse si incendierea cazanului cu ajutorul unei valve stelare. Pe peretele frontal al cazanului SmartFire există două grile deschise. În partea stângă este o usa de mascare si inspecție ce permite accesul la camera de ardere și cenusar. Cazanele Smartfire sunt dotate de serie cu panoul electronic color touchscreen Ecotouch 810P,optional pot avea Sonda Lambda, modul de internet ECONET 300 si regulator de camera EcosterTouch. Carcasa exterioară și corpul cazanului sunt izolate cu vata minerala, care protejeaza cazanul de pierderile de căldură dîn timpul funcționării.Carcasa cazanului este realizata din plăci de oțel acoperite cu un strat durabil de pulbere.Mai nou,meniu in limba romana!

Raporteaza Pagina

 
 
Taguri
centrale peleti cazane peleti cazane ecologice pellet cazane heiztechnik cazane hks lazar cazane metal-fach  
 

  |   Magazin online   |   Contact
Logo
Timite un mesaj catre vanzator!

_Distributie Altele_

• Cazane peleti smartfire hks lazar 15-22-41kw
• Ser facial hidro complex cu doua tipuri de molecule de acid hialuronic dr. temt
• Vopsea de gene si sprancene albastra profesionala 30 ml ilash dr. temt
• Crema de ochi anti-aging advanced cu vitamine regeneranta tonifianta dr. temt
• Masca anti-aging advanced de final peel off cu alge rosii si plante dr. temt
• Fiole anti-aging advanced cu acid hialuronic colagen si vitamina c dr. temt
• Masca antirid cu acid hialuronic coenzima q 10 si colagen vegetal dr. temt
• Crema antirid intensiva cu coenzima q 10 colagen si vitamine anti-aging advanced dr. temt
 
 
 
{PRODUSE_RECOMANDATE}

raporteaza o eroarePrin utilizarea serviciilor noastre, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate.
mai multe inchide